dimarts, 12 de juny del 2012

ACTUACIONS DE FI DE CURS 2012

Aquest any, com a acte reivindicatiu, el claustre ha decidit fer els balls de fi de curs en horari lectiu, divendres dia 22 de juny a les 12:15h.
Per a les actuacions tots els fillets han de venir vestits de color blanc i/o  negre.
Tant els alumnes com jo hem dedicat molt de temps i esforços a preparar aquestes actuacions, sincerament esper que vos agradin.

3 comentaris:

  1. hola carme crec que tens un fall dia 20 de juny no es divendres sino que es dimecres

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Irene! No sé on tenc es cap!!!! Ara ho canviaré.

      Elimina
  2. Hola Carme! He llegit la teva carta sobre la decisió del ball i festa de fí de curs. Estic del tot d'acord amb la necessitat de reivindicar i lluitar en defensa de l'ensenyament públic. Però tenc molts dubtes de si aquesta és o no la manera.

    Les retallades fa mesos que ens persegueixen i posen en perill l'educació dels nostres fills, així com també les vostres condicions laborals. En el mes de novembre vaig anar a veure a na Tere, la directora del centre, per demanar-li com afectàven les mesures governamentals i quines altres posarien en risc el bon funcionament del centre. Vaig demanar-li si l'equip directiu no tenia pensat organitzar una reunió informativa en el centre. En aquells moments, em va dir que no ho tenien previst i que estàven a dins una coordinadora.

    Han passat set mesos i a l'escola encara no hi hagut cap reunió, els mestres no han reunit els pares per a fer-nos saber què podiem fer tots junts. Davant la immobilitat vaig decidir assistir a una de les primeres reunions del Cap de Llevant i m'hi vaig adherir. He participat i pens continuar fent-ho, a totes aquelles mobilitzacions a favor de l'ensenyament. Però consider que a la nostra escola, hi ha mancat comunicació i passa factura. A la primera casserolada hi vaig anar, després es va canviar de dia i també d'hora, sense cap nota per tal que es fiets ho recordéssin a dir els pares.

    Per tant, la cancel·lació de la festa en el seu horari habitual no crec que sigui la més encertada. Costa compartir aquesta decisió quan, per una banda és, segurament per molts familiars, l'únic esdeveniment al que acudeixen en tot l'any dins el centre. La satisfacció dels al·lots no és la mateixa si no hi ha públic. I el claustre i la direcció del centre, pel meu parer, ha punxat i molt a l'hora d'aglutinar forces i donar a conèixer què està succeïnt i com serà el proper curs.

    Aquest dissabte aniré a la manifestació en defensa de l'educació pública i continuaré acudint a les convocatòries valentes.

    Estic convençuda que són moltes les hores que dedicau, emperò aquest vostro 'Fins aquí' es podria haver fet d'una altra manera.

    Una abraçada molt forta i vull que sàpigues que no és a tú a qui recrimin el poc esperit de lluita,

    Sara Casero
    Mare de l'alumne Moritz Werner (6è)

    ResponElimina